Winterberg

06.00

Vroeg in de ochtend, rond 06.00 uur vertrekken we met onze **** touringcar, voorzien van alle gemakken, winterbanden, sneeuwkettingen en ervaren chauffeurs naar het schitterende wintersport gebied van Winterberg met pistes voor beginners en gevorderden, met skicarrousels en sneeuw- kanonnen.

10.45

op de plaats van bestemming en gaan we onze ski uitrusting passen en ophalen, tevens heeft u de tijd om zich om te kleden.

11.30

nu wordt het pas echt leuk, want dan gaat de ca 1,5 uur durende skiles van start en gaat u pas echt lachen, gieren en brullen. De lessen worden gegeven door nederlands sprekende leraren. Deze les is voldoende om 's middags zelf de piste af te gaan (op ski's). Nadat u aan het eind van de middag de ski uitrusting heeft ingeleverd is er natuurlijk de Apres-ski met muziek, glühwein, enz. 

16.30

gebruiken we het diner in vakantie hotel "Der Brabander". Ook hier word u bediend door nederlands sprekend personeel. Nadat we uitgegeten zijn gaan we met onze luxe touringcar terug naar Nederland en kunt u rustig napraten over deze gezellige maar ook vemoeiende dag.

De kosten bedragen:

  • Op aanvraag

Dit is inclusief:

  • Luxe touringcar uitgerust met winterbanden/sneeuwkettingen/diensten v/d chauffeur.
  • Ski uitrusting voor 1 dag.
  • 1,5 uur skiles.
  • Wintermenu.